• x-pest, skadedyrsbekæmpelse

  x-pest, skadedyrsbekæmpelse

  Kom skadedyrene til livs!

  Ring til X-Pest

    2362-6561

 • 1
 • X Pest Nordjylland Totalsikring Thomas Hansen Top Banner
 • 1

Hvor der er mennesker, er der rotter. Mange har aldrig set en rotte, men de er omkring os. I takt med at det offentlige kloaknet er blevet nedslidt og gammelt, søger rotterne op. De finder hurtigt et tørt leje, hvor der er føde i nærheden. Undersøgelser har vist at 2 rotter kan blive til 856 rotter på et år. Alle der ser en rotte har pligt til at anmelde det til kommunen. I øvrigt er det forbudt at besidde rottegift, hvis man ikke har autorisation til bekæmpelse af rotter. Autorisationen fås gennem et kursus hos miljøstyrelsen. X-pest har bestået dette kursus og er derfor autoriseret til at foretage sikringsordninger og bekæmpelse af rotter.

 

Der må ikke udlægges rottegift permanent længere. Derfor har x-pest udviklet en kasse, som indeholder en mekanisk fælde med 24 skud. Det er fremtiden for en effektiv og human måde at sikre sig mod rotter. Samtidigt er den yderst effektiv mod mus og total giftfri. 

 

X-pest har siden 2009 også anvendt skydevåben til bekæmpelse af rotter. Våbnet er PCP luftgevær, monteret med infrarød kikkert og termisk spotter. Er der mistanke eller tvivl om der er mange rotter, tilbyder x-pest at komme ud og besigtige området med termisk kikkert og derved afklare om der basis for afskydning. Såfremt der er ønskes afskydning, vil det blive udført i mørke. Denne ydelse kan også købes separat. Dette er en effektiv måde at bekæmpe mange rotter på få dage. 

 

Send en mail eller ring til x-pest for yderligere oplysninger. Jeg kommer gerne ud og besigtiger din ejendom og giver et tilbud på en giftfri rottesikring.

 
Kontakt X-Pest

Please let us know your name.

Invalid Input

Please let us know your email address.

Please let us know your message.